Wooden Story x Milk Magazine

børneværelse indretning møbler wooden story

Skabt af en familie med en historie og et brændende ønske om at skabe legetøj med stor glæde har Wooden Story formået at producerer legetøj der dyrker livets små glæder.
Med magiske ord brændt ind i klodserne som børnene leger med forankres disse samtidig i børnenes hovederne: lykke, frihed, sandhed.. Legetøjet er 100% øko-venligt og alt lige fra bideringe af træ, træbiler, barnevogn, stableklodser og opbevaringskasser endda har respekt for miljøet!
Men det stopper ikke bare her. den stærkt sammensatte kollektion får dig til at mindes barndommen og nu træder Wooden Story ind i møbelbranchen med en ny linje at træmøbler til børn og børneværelset. Den nye kollektion indeholder alle væsentlige elementer i et børneværelse: seng, stole, skrivebord, garderobe og bord. Med fokus på barnets udviklingm kan sengen derfor vokse med barnet som et eksempel...
Det er individuelt at skrive sin egen børns historie, men du kan vælge at gøre det i omgivelserne af Wooden Storys møbler, opbevaring og legetøj.

Ældre indlæg


Skriv meget gerne en kommentar

Vær venligst opmærksom på at vi manuelt godkender alle kommentarer inden de offentliggøres.