Persondatapolitik

Hvem er ansvarlige for dine oplysninger?

Petit Monde ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget og opbevarer om dig og vi sørger for at behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

 

Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor:

Jernbane Alle 8

3050 Humlebæk

CVR. 37383988

 

Telefon:    +45 35 55 18 04

Mail:         butik@petitmonde.dk

 

Vi behandler følgende persondata

Når du handler hos Petit Monde behandles følgende personoplysninger:

  • Navn og adresse, telefonnumre, e-mail.
  • Formål: Behandlingen er nødvendig for at kunne handle med dig og for at kunne opfylde den retslige forpligtelse der påhviler Petit Monde i henhold til bogføringsloven.
  • Oplysningerne overføres i nogle tilfælde til tredjepart med henblik på at målrette vores markedsføring på sociale medier. I disse tilfælde er oplysninger der videregives begrænset til oplysninger du har indtastet på petitmonde.dk, såsom e-mail adresse.
  • Tidsrum for opbevaring: Alle data indtastes lagres hos Petit Monde så længe du er kunde hos os og slettes dernæst efter 5 år jvf. bogføringsloven.

Når du bruger vores hjemmeside, placerer vi cookies – du kan læse mere her:

Hos petitmonde.dk bruger vi cookies for at optimere websitet og dermed gøre besøget så bekvemt for dig som muligt. En cookie er en lille fil, som websitet lagrer på din computer.  Den anvendte cookie identificerer din computer, men ikke dig som besøgende på websitet. Filens opgave er at give websitet besked, når du vender tilbage som besøgende. Brugen af cookies kompromitterer ikke din sikkerhed og du kan til enhver tid slå funktionen fra i din browser. En cookie er på ingen måde skadelig for din computer.

Hvem deler vi dine oplysninger med?

  • Vores IT-leverandører (databehandler)
  • Eksternt revisionsfirma
  • Offentlige myndigheder såfremt det er påkrævet ved lov
  • Facebook og Google med henblik på online annoncering

Dine rettigheder

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme.
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på.

Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.