EN LILLE VERDEN AF LEGETØJ   |   FRI FRAGT OVER 500 KR.   |   LEVERING 1-2 HVERDAGE
BETAL MED EAN

Velkommen hos Petit Monde

 

Petit Monde

 

I vores hyggelige og spændende butik Petit Monde i Nordre Frihavnsgade 23 på Østerbro i København finder du et stort udvalg af klassisk og nutidigt kvalitetslegetøj med fokus på kreativitet, høj legeværdi, sikkerhed og bæredygtighed.

Både børn og voksne kan gå på opdagelse mellem de mange hylder med legetøj, mens Signe og resten af vores søde personale står klar til at tage imod og hjælpe med at besvare spørgsmål eller med at finde den perfekte gave, hvad enten du har brug for en hverdagsgave, fødselsdagsgave, barselsgave, dåbsgave eller bare lige kommer forbi.

Petit Monde (’Lille Verden’ på fransk) er, som navnet også hentyder, en hel lille verden af spændende ting til familiens yngste. I Petit Monde universet finder du alt fra trælegetøj, kreativt legetøj, søde franske dukker, dyr og babyleg af 100% naturgummi, puslespil, retro-biler og spil i FSC-certificeret træ til festlige musikinstrumenter, magiske tryllesæt, flotte dukkehuse og en stor afdeling med eventyrligt udklædningstøj og ansigtsmaling.

Butikken har altid det bedste på lager fra f.eks. Vilac, Moulin Roty, Tender Leaf, eeBoo, milaniwood, SES Creative, Oli & Carol, Mudpuppy, Grim Tout, Green Rubber Toys og mange flere.

Velkommen forbi!

 

HER BOR VI

Nordre Frihavnsgade 23
2100 København Ø
Tlf: 53 86 88 56
 

Åbningstider:

Mandag til torsdag: kl. 10 - 17:30
Fredag: kl. 10 - 18
Lørdag: kl. 10 - 15
Søndag: Lukket